Urnmonumenten
Openingstijden: ma. t/m vrij. 08:00 - 16:30 uur. za. 08:00 - 15:00 uur of op afspraak.
Scheidingstraat 106 5654 AA Eindhoven | T 040 25 20 103 | E info@hanique.nl

Urnmonumenten

Een urnmonument wordt geplaatst op de plek waar de asbus geplaatst is. Het kan zijn dat de asbus bovengronds in een urnmuur staat of in een urnenkelder of urnengraf wordt geplaatst. Bovengronds zijn er veel mogelijkheden om een asbus in een monument te verwerken bijvoorbeeld in een zuil, sierurn of piramide.


Persoonlijk ontwerp van een urnmonument


Het monument kan uiteraard ook met u samen worden ontworpen, zodat het nog persoonlijker op de overledene of nabestaanden afgestemd kan worden. Als de asbus in een urnenkelder geplaatst of begraven wordt, zijn er tal van mogelijkheden om daarbij een urnmonument te kiezen. Men is hierbij wel afhankelijk van de verordeningen die gelden voor de desbetreffende begraafplaats of crematorium. Dit heeft met name te maken met de maatvoering en vormgeving. Het plaatsen van het urnmonument en de bijzetting van de urn gebeurt meestal gelijktijdig. Als u wilt kunt u hierbij aanwezig zijn. Overleg dit goed met het crematorium en de steenhouwer.

U kunt uw urn uiteraard ook thuis bewaren. Zowel binnenshuis als in uw tuin.


Wanneer u vragen heeft, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wanneer u een bezoek wilt brengen aan onze showroom, dan adviseren wij om vooraf even een afspraak te maken, zodat we ruim de tijd voor u kunnen vrijmaken.  

 


  

     

Week van de Begraafplaats

Logo-WvdB-2018 C

Van 26 mei tot en met 3 juni a.s. vindt voor de vijfde maal de Week van de Begraafplaats plaats. Een groot aantal begraafplaatsen door heel Nederland neemt deel aan dit publieksevenement, waarvan dit jaar het thema is:
'Tussen Kunst en Kist'. Kunst met een grote K en een kleine k. Van een bronzen piëta van een bekende kunstenaar tot een eenvoudig beeldje van een onbekende kunstenaar op zomaar een dorpskerkhof.

Hanique Natuursteenbedrijf is op zaterdag 2 juni van 09.00 tot 16.00 uur aanwezig op de begraafplaats van parochie St. Petrus Stoel te Eindhoven en zal demonstraties steenhouwen verzorgen.
Wij zouden het leuk vinden u te ontmoeten!

Parochie St. Petrus Stoel
Kloosterdreef 31
5623 DB  Eindhoven

Meer informatie: weekvandebegraafplaats.nl

Laatste Hanique nieuws

 • Hanique bedrijfsvideo's

   Bekijk eens onze video's

   
 • Keramische tuin urnen

  Keramische tuin urnen. Stemmige objecten om de as van een dierbare in te bewaren....

  Lees meer...  
 • Waterurn, een "natuurlijk" en persoonlijk afscheid  Met de waterurn is er een nieuwe mogelijkheid om het verlies van uw dierbare een plaats te geven in uw leven.......

  Lees meer...

Informatie

Onze leveranciers garanderen dat voor het vervaardigen van de natuurstenen producten geen kinderarbeid is ingezet.
Dowwnload certificaat

Download Algemene voorwaarden voor natuurstenen grafwerken

Download poster overzicht-kleuren natuursteen

Contactgegevens

Hanique Natuursteenbedrijf bv
Scheidingstraat 106
5654 AA  Eindhoven

T 040 252 01 03  F  040 252 34 45

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |   I  www.hanique.nl

KvK Eindhoven: 17135994