Seeyou gedenksieraden
Openingstijden: ma. t/m vrij. 08:00 - 16:30 uur. za. 08:00 - 15:00 uur of op afspraak.
Scheidingstraat 106 5654 AA Eindhoven | T 040 25 20 103 | E info@hanique.nl

SEE YOU

Wij leveren de SEE YOU gedenksieraden van Rob Leurs. Deze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar laten van as aan de voor-en achterzijde van de ashangers, dan wel alleen aan de achterzijde.
De SEE YOU gedenksieraden zijn klassevol en uniek. De sieraden van SEE YOU symboliseren het afscheid nemen van ee dierbare overledene. Het is een persoonlijk sierraad en  is speciaal ontworpen door Rob Leurs voor mensen die de as van zijn of haar dierbare bij zich wil dragen.

Assortiment

Een uitgebreider assortiment is te bekijken op de site van Rob Leurs en uiteraard kunt u de sieraden bij ons bestellen! Vraag onze brochure aan.

Bekijk de site van Rob Leurs gedenksieraden.

Bekijk een video impressieSECRET YOU

Onlangs hebben wij ook de Secret You as- en gedenksieraden gepresenteerd.
Deze kenmerken zich door het feit dat de as niet zichtbaar is in de assieraden, maar veilig opgeborgen door middel van een schroefje aan de achterzijde.
In deze assieraden collectie bieden wij ook armbanden aan die alnaar gelang uw wens met 1 of meerdere as-schakels geleverd kunnen worden.
JEWELRY WITH A FEELING

Deze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar afwerken van de as-resten van uw dierbare. De stalen sieraden worden alleen aan de bovenzijde voorzien van as. De zilveren ringen en hangers worden alleen aan de binnenzijde gevuld met as-resten. Op deze manier draagt u een gedeelte van uw dierbare dicht bij u.

Week van de Begraafplaats

Logo-WvdB-2018 C

Van 26 mei tot en met 3 juni a.s. vindt voor de vijfde maal de Week van de Begraafplaats plaats. Een groot aantal begraafplaatsen door heel Nederland neemt deel aan dit publieksevenement, waarvan dit jaar het thema is:
'Tussen Kunst en Kist'. Kunst met een grote K en een kleine k. Van een bronzen piëta van een bekende kunstenaar tot een eenvoudig beeldje van een onbekende kunstenaar op zomaar een dorpskerkhof.

Hanique Natuursteenbedrijf is op zaterdag 2 juni van 09.00 tot 16.00 uur aanwezig op de begraafplaats van parochie St. Petrus Stoel te Eindhoven en zal demonstraties steenhouwen verzorgen.
Wij zouden het leuk vinden u te ontmoeten!

Parochie St. Petrus Stoel
Kloosterdreef 31
5623 DB  Eindhoven

Meer informatie: weekvandebegraafplaats.nl

Laatste Hanique nieuws

 • Hanique bedrijfsvideo's

   Bekijk eens onze video's

   
 • Keramische tuin urnen

  Keramische tuin urnen. Stemmige objecten om de as van een dierbare in te bewaren....

  Lees meer...  
 • Waterurn, een "natuurlijk" en persoonlijk afscheid  Met de waterurn is er een nieuwe mogelijkheid om het verlies van uw dierbare een plaats te geven in uw leven.......

  Lees meer...

Informatie

Onze leveranciers garanderen dat voor het vervaardigen van de natuurstenen producten geen kinderarbeid is ingezet.
Dowwnload certificaat

Download Algemene voorwaarden voor natuurstenen grafwerken

Download poster overzicht-kleuren natuursteen

Contactgegevens

Hanique Natuursteenbedrijf bv
Scheidingstraat 106
5654 AA  Eindhoven

T 040 252 01 03  F  040 252 34 45

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |   I  www.hanique.nl

KvK Eindhoven: 17135994